O NAMA

ARDE line je koncept savremene i sigurne gradnje.

ARDE LINE kompanija se bavi proizvodnjom savremenih montažnih objekata. Nastala je iz porodične stolarske kompanije koja ima dugu tradiciju u obradi drveta i proizvodnji fasadne i unutrašnje stolarije.

ARDE LINE okuplja entuzijaste i perspektivne ljude koji udruženo i timski rade na stvaranju savremene i ekološke arhitekture. Mi smo partner za Vašu kuću iz snova. Tim arhitekata naše kompanije stoji da sve Vaše zahteve i želje pretvori u realnost.

Možete nam u potpunosti prepustiti izgradnju Vašeg doma i uživati u samom procesu gradnje.

ARDE LINE Vam nudi kompletan paket, od planiranja i projektovanja, do završnog nivoa izgradnje. Na Vama je da odaberete nivo završne obrade, a naša kompanija će biti tu da sve sprovede u delo.

ARDE LINE osvrt na prirodno okruženje

Korišćenjem drveta u procesu proizvodnje, kao glavne sirovine iz prirode, a potom i ostalih obnovljivih materijala, želeli smo da potpuno damo ekološki pečat našem proizvodu.

Sve češće se govori o očuvanju prirode i zaštiti životne sredine, što je i bio naš glavni reper prilikom stvaranja našeg proizvoda.

Osnovni naš cilj jeste da svaki naš klijent dobije zdravo prirodno okruženje za svoj život, a samim tim utičemo i na smanjenje potrošnje energije i prirodnih resursa.

ARDE LINE je vaš pouzdan i siguran partner za gradnju

ARDE LINE poseduje zatvoreni krug proizvodnje. Prvobitna faza u čitavom procesu jeste obrada drveta kao glavne sirovine i priprema drvenih elemenata za dalji proces.
Nastavak procesa ogleda se u pripremi ostalih elemenata, gips-vlaknastih ploča, izolacionih materijala i razne zaštite od vode i vodene pare.

Pripremljeni elementi dolaze do faze sklapanja proizvoda, gde se formiraju na osnovu prethodno utvrđenog projekta. U već formirane zidove vrši se ugradnja fasadne stolarije, a zatim polugotove modularne jedinice pakujemo na kamione i transportujemo do gradilišta, gde sledi montaža, koja u zavisnosti od veličine objekta ne traje duže od 2-5 dana.

Najviši kvalitet gradnje je zagarantovan, o čemu svedoči veliki broj izvedenih objekata na Evropskom i domaćem tržištu, kao i veliki broj zadovoljnih klijenata, koji su svoje zahteve i ideje, uz pomoć nas pretočili u svoje domove.

Ovaj period označava početak novog poglavlja u našem poslovanju. Kompanija razvija svoje poslovanje na područje Austrije.

Osnivanjem firme “Arde Haus,” naša kompanija nudi svoje proizvode i usluge na tržište evropskih zemalja nemačkog govornog područja. Prateći sistem dosadašnjeg rada domaće firme “Arde Line”, “Arde Haus” nastavlja u istom smeru, investirajući u izgradnju stambenih nekretnina na području Austrije.

Stalnim usavršavanjem našeg poslovanja, obukom naših radnika i konstantnim ulaganjem, prisutni smo u većem broju evropskih zemelja-poštujući njihove zahteve i standarde.

A tek smo počeli!

2022

Zemlje u kojima smo gradili

  • Srbija
  • Crna Gora
  • Hrvatska
  • Austrija
  • Nemačka
  • Švajcarska
  • Francuska
Izrada idejnog rešenja
Izrada projekta za proizvodnju
Obrada drveta i drugih sirovina
Montaža elemenata

Transport do gradilišta

Sklapanje i proizvodnja

Predaja gotovog objekta

Video galerija